Tuesday, October 26, 2010

Lambang Yahudi Dalam PC anda!


Assalammualaikum Warahmatullah...

Kawan2...
sedar tak sedar..
rupanya ada lambang YAHUDI dalam PC kita sendiri...
haih!

Kenapa??
Xpecaya..?

Cara2 nak detect logo nih...

1. Copy link ni > C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10

(kalau nak taip pun boleh.. ikut suka)

2. Pastekan kat Address Bar My Document atau lain2. Macam kat bawah ni..





3. Cari image yang nama dia >> J0285926

4. Ni image dia..




5. Seterusnya deletelah kalau nak delete.. Kalau tak nak delete leh je simpan logo Yahudi Laknatullah tu..


Saya dah delete.. Anda bila lagi???

ANDA BUAT ANDA DAPAT!!...

macehh


6 comments:

ukhtiutmuda said...

salam saya dah delete..tq..hehe..dahsat tol..nanti kita buat lambang islam lak ke..hehe..

EYA NADIA said...

ok dh delete. tq 4 da info ok.

taman said...

Salam..saya dah delete..

hurm..terima kasih yer cayang..

nak minta share kat blog i boley??

anazahra said...

Boleh saja..
silakan...

Мухаммад Ikhmal said...

as salam..
x sngke btul...mintk share post ni bleh?

anazahra said...

boleh silakan..

Related Posts with Thumbnails